Fizikoterápiás kezelések

Fizikós kezelés képV2

 

Elektroterápiás kezelések
(ultrahang, DD, TENS, iontoforézis, szelektív ingeráram, interferencia)
Ár: 3000 Ft / alkalom / testrész
A speciális, fizikai elveken alapuló fizikoterápiás kezelések fájdalomcsillapító, keringésjavító, izomlazító és regenerációserkentő hatása miatt fontos szerepet játszanak a mozgásszervi panaszok kezelésében.

elektromos kezelések

 

Lézertrerápia
Ár: 3000 Ft / alkalom / testrész
A lágylézer terápia a szövetek növekedését és gyógyulását stimulálja, csökkentve a fertőzések és ödéma kialakulásának kockázatát. A lézerkezelés javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újra képződését, az ellenanyag-termelést, a vérkeringést. Kiváló hatást fejt ki nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, izom és ízületi sérülések kezelésében. Segít a baleseteket követően kialakult duzzanatok felszívódásában, így a balesetet szenvedett beteg igen hamar megszabadulhat a fájdalmától. Gyulladáscsökkentő hatású.

lézerterápia

 

Mágnesterápia
Ár: 5000 Ft / alkalom / testrész
Az elektromágnesesség növeli a szöveti oxigenizációt, csökkenti a vérnyomást, pulzust, javítja a csontfelépítést és erősíti a kötőszöveteket, intenzív vérkeringést biztosít, segíti a javító proteinek szintézisét, megnöveli a salaktalanítást és hatására könnyebben végbemennek a biokémiai reakciók.

mágnesterápia

 

Lökéshullám terápia
Ár: 6000 Ft / alkalom / testrész
Háti- és nyaki feszültség, gerinc eredetű fájdalmak, térd-, csípő-, könyökfájdalmak, teniszkönyök, , golfkönyök, vállba-, karba sugárzó fájdalmak, meszes váll, sportsérülés, sarki és talpi eredetű panaszok esetén.
A lökéshullám terápia beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, oldja a triggereket, élénkíti a vérkeringést és az anyagcserét.
Ezáltal a kezelések nem csak a fájdalmat csökkentik, de a valódi okot szüntetik meg a sérült szövetek fokozatos regenerálásával.

lökéshullám