Cégismertető

A Nagy és Társa Bt. családi vállalkozásként indult 1923-ban, és azóta is folyamatosan cipőkészítéssel foglalkozik – jelenleg húsz munkatárssal. Az első cipőket a vállalkozás tulajdonosainak nagyapja készítette, kinek jó hírneve ma is a siker és a túlélés záloga.

A cég két fő tevékenységi köre a sorozatgyártás és a méretre készülő, egyedi cipők készítése, mely 2003 novembere óta kényelmi talpbetétek és komfort papucsok gyártásával, illetve forgalmazásával, valamint a számítógépes talpvizsgálaton alapuló szűrővizsgálattal egészült ki.

A bt. székhelyeként bejegyzett cipőüzem Székesfehérváron, a Széchenyi utca 166. szám alatt működik 2000 szeptembere óta. Ortopéd cipőszalonunk – mely egyben székesfehérvári méretvételi helyünk is – az új rendelőintézettel szemben, a Madách utca 10/b szám alatt található. További méretvételi helyeket létesítettünk a dunaújvárosi kórházban (Korányi Sándor utca 4-6.), a szekszárdi rendelőintézetben (Béri Balogh Ádám utca 5-7.), a tatabányai Reha-Gold Gyógyászati Segédeszközök boltjában (Turul út 1.), és Siófokon, a volt SZTK épületében (Semmelweis utca 1.).

Cégünk szlogenje, „a lábára formált bőranyag” hűen tükrözi, hogy a nálunk készülő lábbeliknél a kényelem az elsődleges szempont. Az anyagok kiválasztásánál és a forma kialakításánál mindig a láb komfortérzetét és a lábboltozat megfelelő alátámasztását tartjuk szem előtt.

700 négyzetméter alapterületű, korszerű gépekkel és berendezésekkel felszerelt üzemünk adottságait tekintve alkalmas napi 150 pár cipő legyártására egy műszakban, s a kapacitás növelhető. Üzletpolitikánk szerint a kisebb sorozatszámban, de tartós munkát biztosító megrendelők kiszolgálását célozzuk meg.

Évente mintegy 2500 pár egyedi lábbelit készítünk el beteg és többségében fájósan érzékeny lábra. Ezek a cipők kizárólag természetes, kiváló minőségű anyagokból, bőr felsőrészből, bőr béléssel – illetve a hideg időszakban báránybőr béléssel -, kérésre haránt és/vagy lúdtalpemelővel, valamint igény szerint bőr- vagy könnyített mikrogumi talppal összeállítva készülnek – nem az olcsóságra, hanem a mindenben az első osztályú minőségre törekedve.

Cégünk egyedi megrendelésre is készít lábbeliket – goiser varrással is -, melyeknél a fazont akár egy régi mintacipő vagy hozott katalógus alapján is meghatározhatja a vevő, s méretvétel után az általa kiválasztott anyagból tökéletesen a lábára igazítva készül el a cipő.

Mindenben készséggel állunk kedves vevőink rendelkezésére! Várjuk megrendeléseiket!