Mozgásszervi panasza van? Enyhítene rajta? Van megoldás!

20201105 082506-v2

Ismerje meg a QMED termékeket, amelyek hatékonyan segítik különböző mozgásszervi, ízületi, idegrendszeri panaszok enyhítését és gyógyítását, továbbá optimális komfortérzetet biztosítanak a használat során. Egy részük stimulálja az idegvégződéseket, serkenti a keringést, izomanyagcserét, ezáltal vitalizálja a szerveket és segít a mindennapokban.

· A QMED terápiás SMR henger segítséget nyújt az izompólyában létrejött fájdalmas trigger pontok ellazításán, hozzájárul az ízületek mozgástartományának növeléséhez.

· A QMED tüskés masszázshenger egy egyszerűen használható fitnesz és rehabilitációs eszköz, mely ideális teljes testmasszázs és reflexpontok stimulálásának végzésére.

· A QMED akupresszúrás szőnyegen való járás, illetve állás stimulálja a talpon található idegvégződéseket, így segíti a szervezet méregtelenítését, ezáltal erősítheti az immunrendszert és fiatalítja az elmét.

· A QMED masszázslabda egy könnyen használható, fitnesz és rehabilitációs eszköz.

Kérje szakértő eladóink személyes tanácsát a Székesfehérvár, Madách Imre utca 10/b szám alatt található Glória Cipő Ortopéd Szaküzletben,vagy hívjon minket telefonon, a 06 22 506 681-es telefonszámon!