Glória Nap Érden Krisztina Triscsukkal

477798 370058336427487 1973310000 oA magyar kézilabda válogatott irányítója, Krisztina Triscsuk lesz a díszvendége az Érden első alkalommal megrendezendő Glória Napnak. A pénteki rendezvényen ingyenes szűrővizsgálatok és érdekes színpadi programok várják az érdeklődőket.

A Felső utcai Glória Cipő Ortopédiai és Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet által életre hívott programnak az a célja, hogy felhívják a helyi és környékbeli lakosok figyelmét arra, érdemes odafigyelni és törődni az egészségi állapotukkal. „Székesfehérváron már többéves hagyománya van a Glória Napnak, és most, hogy már Érden is van üzletünk, szeretnénk az itt élő embereknek is segíteni” – nyilatkozta Nagy Róbert, a Glória Cipőt működtető Nagy és Társa Bt. ügyvezetője. „Az első érdi Glória Napon ingyenes vércukor- és koleszterinszint, valamint vérnyomás-mérés és számítógépes talpvizsgálattal várjuk az egészségükre odafigyelőket” – folytatta a cégvezető, aki elkötelezett támogatója a sportnak. A Glória Cipő saját készítésű, egyedi talpbetéteit viseli többek között az Alcoa FKC kézilabda, a Bericap Alba Fehérvár kosárlabda, a Sapa Fehérvár AV19 jégkorong, és a Videoton labdarúgó csapatának több játékosa is.

477798 370058336427487 1973310000 o

A rendezvény során megismerkedhetnek a résztvevők a Glória Cipő Ortopédiai és Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet termék- és szolgáltatás-kínálatával. A gyerekek részére különféle programokat ígérnek a szervezők, ráadásul értékes nyereményeket is lehet majd nyerni a tombolajátékkal.

Az esemény sztárvendége a magyar válogatott és az Alcoa FKC kézilabdázója, Krisztina Triscsuk lesz, aki a helyszínen dedikál is. A rendezvény házigazdája pedig a Sport TV-ben látható Fightpont Küzdősport Magazin műsorvezetője, Pecsuvácz Péter lesz.

Helyszín: Érd, Felső utca 32.
Kezdés: 2013. június 7., 9 óra