Ingyenes vérnyomás-, vércukor- és koleszterinszint-mérés lesz holnap üzletünkben

Második alkalommal rendezzük meg a gyógyászati segédeszközök nyílt bemutató napját, mely az előző alkalommal nagy népszerűségnek örvendett. A rendezvényen ingyenes egészségügyi állapotfelmérést végzünk.

Péntek reggel kilenc órától délután tizennégy óráig tart a Madách Imre utca 10/b szám alatti üzletünkben a II. Glória Nap, mely során számos gyógyászati segédeszköz kerül bemutatásra. Megismerkedhetnek az érdeklődők továbbá az Asics márkájú sport és szabadidő cipőkkel, valamint a H&B kozmetikumokkal is.

A rendezvény alkalmával a Labx szupinációs gyermekcipőket akciós áron lehet megvásárolni a helyszínen, és lehetőség lesz a lézer-, elektro-, mágnes- és ultrahang-terápia térítésmentes kipróbálására is. A talp és lábállapot-felmérést szintén díjmentesen végzi Echmes Csaba kollégánk.

A jó hangulatról a zenei kívánságműsor gondoskodik majd. Lesz tombolajáték is, mely bevételével a Felsővárosi Általános Iskola Gyermekeiért Alapítványt támogatjuk.

Ugyancsak térítésmentesen lehet igénybe venni ezen a napon az üzlet magánorvosi rendeléseit: Dr. Lencsés Tamás (idegsebész), Dr. Szabó Gábor (ortopédus), Dr. Gyarmati Erik (traumatológus).

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!