A Fradi kézilabdázói is a mi sporttalpbetéteinket választják

20161026 184525

Az FTC-Rail Cargo NB I-es kézilabdacsapat kapua, Szikora Melinda, valamint átlövője, Nerea Pena is megtapasztalta már az előnyeit a Glória Cipő szakemeberei által gyártott egyedi sporttalpbetéteknek. A pozitív véleményt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már hosszú évek óta használják mindketten a kiegészítőket gyakorlásokhoz és téttel bíró mérkőzésekhez egyaránt.

A minap Szikora Melinda nyilatkozott honlapunknak és elmondta, hogy nagyon bevált neki a glóriás talpbetét, hozzátéve, hogy ma már elképzelni sem tudná nélküle egyik lábbelijét sem.

„Én már akkor is használtam ezt a talpbetétet, amikor Székesfehérváron kézilabdáztam. Mivel nekem nagyon bejött a viselése, eligazolásom után is szerettem volna használni. Így a mai napig kitartok mellette. Nagyon szeretem és már nem is tudnám enélkül eképzelni az edzéseket, vagy a mérkőzéseket. Futó- és teremcipőbe is használom.” – vélekedett a Ferencváros jelenlegi, a Fehérvár korábbi hálóőre.

Amennyiben Ön is szeretné lábát megvizsgáltatni és szükség esetén egyedi talpbetétet igényelni, forduljon bizalommal szakértő kollégáinkhoz a Glória Cipő székesfehérvári szaküzletében!