Rajzpályázat kiírás

 

Melyik kép tetszik legjobban?

A nagy érdeklődésre, valamint arra tekintettel, hogy egészen távoli településekről (például: Balatonfőkajárról, Berettyóújfaluból) is érkeztek művek – a kiírástól eltérően – nem csak a helyszínen (az üzletben), de a weboldalunkon is lehet szavazni a beérkezett pályázatokra.

Szavazni – KIZÁRÓLAG REGISZTRÁCIÓ UTÁN – november 29-én éjfélig lehet. A művek elbírálásában segítségünkre lesz Kovács Árpád, fehérvári festőművész. http://www.fehervarart.hu/dsp_tag?id=13&act=el

A szavazók között egy, a Damniczki cukrászda által felajánlott tortát sorsolunk ki.
http://www.damniczki.hu/

Minden regisztrált szavazónak a szavazás egész időtartama alatt korcsoportonként 6 szavazati lehetősége van. Ugyanarra a képre maximum 3 szavazatot adhat le, bármikor a szavazás időtartama alatt. Hívja meg ismerőseit e-mailben vagy facebook-on, hogy minél több szavazatot szerezhessen.

A képek előtti nagy kék szám az éppen aktuális helyezés száma.

Szavazni a képtől balra eső „szavazat” gombra kattintva lehet.

Már leadott saját szavazatot (még az utolsó leadott szavazat leadása előtt) törölni a szavazatszámláló feletti kis narancs színű „reset votes” buborékra kell kattintani.

Ha már leadta az összes szavazatát, akkor már csak az aktuális végeredményt tekintheti meg.

Ha a szavazó valamely gépi vagy programozói eszközökkel megpróbálja manipulálni a szavazás menetét, akkor kizárásra kerül és a szavazatait megsemmisítjük.