Egészségvédelmi nap Szabadegyházán

vrads3A Glória Cipő is részt vesz a 2013. november 16-án, szombaton tartandó egészségvédelmi napon, Szabadegyházán. Egész nap különböző szűrések és véradás várja az érdeklődőket.

HELYE: ÁLTALÁNOS ISKOLA

ÍZELÍTŐ A PROGRAMBÓL:

VÉRADÁS
Minden kedves véradót virslivel és sörrel várunk! Ezenkívül 1000 forintos pizza utalvánnyal honoráljuk önzetlenségüket, mely beváltható a helyi Totesz Vendéglőben.

SZŰRÉSEK

prosztataszűrés egy csepp vérből, vizsgálat nélkül!

csontritkulás-szűrés (a rendelőben előre be kell jelentkezni!)
COPD-szűrés, légzésfunkció-mérés (a rendelőben előre be kell jelentkezni!), melanoma-(anyajegy-)szűrés, 2-es típusú cukorbetegség, infarktus- és agyvérzés-kockázatbecslés, CO-mérés, dohányzásról leszoktatás – egyénre szabott tanácsadás, arteriográfia-érvizsgálat, vérnyomás-, vércukor-, koleszterin-, húgysav- és testzsír-szűrés, tanácsadás, allergiavizsgálat akupunktúrás pontok alapján biorezonancia-vizsgálat (önköltséges: 3.000,- Ft/fő, a rendelőben előre be kell jelentkezni!), számítógépes talpvizsgálat, hallásszűrés, látásvizsgálat, grafológia, kristályterápia-gyógyító kristályok, vagyonvédelem, mézkóstoló és –vásár, arborétumkalauz.

 

A NAP VÉGÉN 16 ÓRÁRA MINDEN KEDVES RÉSZTVEVŐT LANGALLÓVAL, POGÁCSÁVAL, FORRÓ TEÁVAL VÁRUNK A FALUKEMENCÉHEZ!

Keressék programjainkat a község honlapján (www.szabadegyhaza.hu), a Művelődési ház honlapján (muvhaz.szabadegyhaza.hu), a Szabad1 Lapban és a Szabad1 TV képújságján.
Csontritkulás-szűrésre, COPD-szűrésre és allergiavizsgálatra a 06-30/638-4243-as mobilszámon, a 06-25-478-605-ös számon vagy személyesen az orvosi rendelőben lehet bejelentkezni!