Ingyenes szűrővizsgálatok és sztárkézilabdázók a pénteki Glória Napon

szfvar gloria nyilt nap

Immár harmadik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron azt a nyílt napot, mely során egészségügyi szűrővizsgálatokat végeznek térítésmentesen. A III. Glória Napon gyerekprogramok és egyéb érdekességek mellett az Alcoa FKC kézilabdázói is várják az érdeklődőket.

A III. Glória Nap Ortopédiai és Gyógyászati Segédeszközök nyílt bemutatójára kerül sor pénteken, a székesfehérvári volt SZTK rendelővel szemben található szaküzletben. A hagyományos egészségügyi rendezvény során ingyenes vércukor-, vérnyomás- és koleszterinszint-mérést végeznek a helyszínen a glóriás szakemberek. A program során lehetőség van betekinteni az üzlet tevékenységeibe is.

Többek között megismerkedhetnek a látogatók a saját márkás Labx szupinációs gyermekcipők ortopédiai hasznosságával, a rendkívül lábkímélő Asics sportcipőkkel, és térítésmentesen vehetnek részt számítógépes talpvizsgálaton.

Az egészségügyi rendezvényen az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban érdekelt Alcoa FKC két játékosa, Siti Eszter és Emberovics Mira dedikál. Gyerekprogramok és tombolajáték szintén színesítik majd a III. Glória Napot.

Helyszín: Székesfehérvár, Madách Imre utca 10/B
Időpont: 2013. június 14., 9 órától