Talpvizsgálatokat végeztünk a Halesz parkban

8 órás ultrafutó versenyt rendeztek a hétvégén a székesfehérvári Halesz parkban, melyen a Glória Cipő Ortopédiai Szaküzlet is részt vett. Az indulóknak és nézőknek egyaránt ingyenes talpvizsgálattal kedveskedett üzletünk.

Az időjárás sajnálatos módon rányomta bélyegét az eseményre, legalábbis ami a létszámot illeti. Ennek ellenére a verseny rendben lezajlott, a „futóbolondok”teljesítették a távot és jól érezték magukat. Az ingyenes talpvizsgálatokat Echmes Csaba ortopéd cipész végezte. Bodó Csilla, üzletünk vezetője elmondta, a Glória Cipő Ortopédiai Szaküzlet örömmel vesz részt minden olyan sportrendezvényen, mely az egészséges életmódra ösztönöz.

A Glória Cipő Ortodédiai Szaküzlet épületében rendelő” Kutasi Zoltán is jelen volt az eseményen, aki sportmasszőrként segítette az eseményt. A kodolányis röplabda-mérkőzésekről jól ismert Bognár János is rajthoz állt az ultrafutáson. Bognár pontosan 67 km-nyi távot teljesített 7 óra 35 perc alatt. Azért futottam a 42 km-es maratoni táv helyett 67 km-t, mert édesapám, aki tavaly év végén hunyt el, idén lett volna 67 esztendős. Az olykor erős szembeszél zavart a futásban, de a hőmérsékletre nem lehetett panasz. Igazság szerint bírtam volna még többet is futni, mert 7:35 perc alatt teljesítettem a 67 km-t és maradt volna még időm, de ennyit terveztem. Számomra a futás hobbi, szívesen űzöm és jól érzem magam az ilyen megmérettetéseken. Nagyatádon például már háromszor teljesítettem Ironman-versenyt, jövőre Orfűn pedig szeretnék dupla Ironman távon is sikeres lenni.”

{gallery}sigplus/2012ultrafutas{/gallery}

A Glória Cipő Ortopédiai Szaküzletben Ön is kérheti lábának számítógépes vizsgálatát. Szakembereink örömmel segítenek Önnek is! Látogasson el hozzánk! Elérhetőségeinket az alábbi linkre kattintva tekintheti meg! http://gloriacipo.hu/kapcsolat/elerhetosegeink.html