Eseményeink
Ugrásra készen - talpvizsgálat a Bregyó triatlon versenyen

IMG 2883

Bővebben...
 
TESZ Futóverseny

tesz2018 plakat web

 
Cipész szakmai nap

cipesz szoro

 
Ott voltunk Szabadegyházán is!

IMG-45d485cda9b49879a9d95ec9caec2bd5-V

A Glória Cipő idén is részt vett a Szabadegyházi Egészségnapon, ahol ingyenes talpvizsgálattal vártuk az érdeklődőket.

Bővebben...
 
Glória Cipő Szabadegyházán

IMG 2049

A Glória Cipő részt vett a minden évben megrendezésre kerülő szabadegyházi egészség napon, ahol ingyenes vizsgálatokkal és szaktanácsadással vártuk az érdeklődőket.

 
A Velencei-tó Szupermaratont is támogatjuk

{nomultithumb}velenceimaraton

Egyedi Labx sporttalpbetéttel jutalmazza a hetedik alkalommal rendezendő velencei-tavi futóverseny győztesét a Glória Cipő ortopédiai szaküzlet. A nagyszabású eseményt 2016. szeptember 4-én rendezik a tó körül. A nyertes egyedi talpbetétje számítógépes program és ortopéd cipész által végzett futóláb egészség-vizsgálat és szaktanácsadás alapján kerül legyártásra. A Glória Cipő ingyenes komputeres talpvizsgálatot is végez majd az érdeklődők részére a rendezvény során, a helyszínen.

A Glória Cipő által készített sporttalpbetéteket ma már több ezer aktív sportoló használja elégedettséggel. Számos referencia alapján kijelenthető, hogy a Labx sporttalpbetét garantáltan javítja a láb teljesítményét, és aktívan járul hozzá a végtag minél jobb egészségéhez. További információ kapható a www.gloriacipo.hu internetes oldalon.

 
Glória-részvétel a maratonon

maraton3{nomultithumb}Ingyenes lábállapotfelméréssel álltunk az érdeklődők rendelkezésére a hétvégén megtartott 29. Spar Budapest Maratonon. A Hervis Sportáruház-hálózat standján Echmes Csaba ortopéd cipész kézsséggel válaszolt a szakterületünket érintő kérdésekre, és tanácsokkal is segített a látogatóknak. 

Támogatott sportolónk, Bognár János teljesítette a maratoni távot ezen a hétvégén. 

Bővebben...
 
Egészségnap a Vodafone Sportcentrumban

P1250133A Glória Cipő is képvideltette magát a nagyszabású egészségnapon február 14-én, pénteken a Vodafone Sportcentrumban. Mintegy húsz fajta egészségügyi szűrővizsgálat mellett sportos és kulturális programokkal is várták az érdeklődőket. Az egészségnapon Szócska Miklós államtitkár arról is beszélt, hogy egy év alatt legalább tíz százalékkal növelni akarják a szervezett emlőszűrésen résztvevők számát.

Bővebben...
 


1. oldal / 2